Popular Posts

Vreemdgaan met SecondLove

SecondLove is een dating site voor mannen en vrouwen die reeds getrouwd zijn of een vaste relatie hebben, maar een geheime tweede partner, een “second love”, zoeken voor vreemdgaan, een buitenechtelijke of geheime relatie.

SecondLove is een Europese concurrent van het Amerikaanse AshleyMadisonAgency, de site voor vreemdgaan met reclames die de Verenigde Staten op stelten zetten. In Europe lijke overspelige echtgenotes en echtgenoten meer en meer aanvaard. Studies wezen uit dat het gebruik van Facebook het vreemdgaan een boost
gaf de laatste jaren. SecondLove is ook een concurrent van Gleeden, C-Date en Q-Dating, ook sites waarop veel mannen en vrouwen vreemdgaan of een avontuurtje zoeken.

De idee van Second Love is ook handig voor de vrouwen en mannen die vaste relaties beu zijn. Als je “second love” al een gezellige thuis heeft bij moeder de vrouw, is er minder kans dat hij bij jou “blijft plakken”. Zo zijn er heel wat studentes die via Second Love een overspelige oudere man zoeken. Dan hebben ze wel regelmatig intimiteit, zonder hun wilde studenteleven te moeten opgeven aan een medestudent die een “vaste relatie” wil. SecondLove wordt ook veel gebruikt door gescheiden mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een leeftijdsgenoot, maar nog geen zin hebben om opnieuw een serieuze binding aan te gaan.

Volgens gebruikers hebben vooral de vrouwen veel keuze uit getrouwde mannen. Maar ook mannen melden dat ze verrassend snel enkele afspraakjes versieren via de contactsite SecondLove. Met de vele anonieme foto's is het ook een spannende vorm van blinddaten.

Vreemd gaan gebeurt meer en meer in Nederland en Belgie, precies door de mogelijkheden van contactsites als Gleeden, SecondLove, C-Dating, Q-Date en Volwassendating, die hetmogelijk maken om op discrete manier een man of vrouw te vinden die wil vreemd gaan. Zolang het respectvol en veilig gebeurt, why not?

Search

Blog Archive

Translate