Popular Posts

Meetic Belgie - gratis toegang tot de grootste datingsite in Vlaanderen

Meetic Belgie, gratis inschrijven 

Meetic België is de beste keuze als je snel een relatie of een avontuurtje wil vinden. Waarom Meetic? Omdat Meetic de grootste datingsite is in België. En hoe meer vissen in de vijver, hoe meer kans dat jouw soulmate er tussen zit. 

Meetic is in België de grootste datingsite voor vrouwen en mannen op zoek naar een relatie en liefde. Eén derde van de leden is tussen 25 en 35 jaar, een derde tussen 35 en 45 jaar. Meetic België maakt deel uit van de grootste groep van internationale datingsites om afspraakjes te maken en een relatie te vinden.

Noem een soort relatie die mensen zoeken, en je vindt het op Meetic: mensen op zoek naar vriendschap, liefdesrelatie, een avontuurtje, een open relatie, een vaste relatie, afspraakjes of een "tweede partner". Of gewoon mensen die zeggen: "ik zoek een relatie". Wij bij FacebookDating kennen ook al twee gehuwde koppels die elkaar via Meetic ontmoet hebben! De Meetic chat is al sinds jaren een van de plaatsen op het internet waar je het meeste kans maakt om een date te versieren.

Meetic was de eerste populaire online datingsite in Belgie (meetic.be) en in Nederland (meetic.nl). De Meetic-groep is de grootste online datingsite voor mannen en vrouwen in Europa. In Nederland heet Meetic « Lexa », en in Belgie gewoon meetic.be. Meetic Affinity is het broertje dat je een « match » voor een relatie helpt vinden op basis van persoonlijkheidsanalyse.

Meetic organiseert sinds 2009 ook Meetic Live Parties in het Nederlandse Amsterdam, Rotterdam en in Brussel, Antweren en Gent. Daar kun je op een gezellig feestje mensen ontmoeten die zoeken naar een soulmate en liefde. Meetic is actief in Nederland onder de naam Lexa. Dat is interessant als je liever spontaan vrouwen ontmoet, en het hele virtuele dating gedoe wat kunstmatig vindt.

De grootste concurrenten van Meetic in Nederland zijn Relatieplanet, Be2, Smartdate, Friendscout, MetJou en SeniorenGeluk. In Belgie is Meetic de grootste concurrent van Rendez-vous, Smartdate en Be2. Met de slogan "meetic is de grootste dating- en chatsite in Europa. Vind de liefde van je leven!", vonden miljoenen lovers en nieuwe partners elkaar tussen de profielen en foto's. De Meetic.be site is ook bereikbaar via je smartphone en je kan werken met SMS-berichtjes.

Search

Blog Archive

Translate