Popular Posts

Relatieplanet - betrouwbaar en grootste van Nederland

"Relatieplanet" is de grootste dating site in Nederland, en heeft ook veel Belgische vrouwen en mannen als lid. "Relatieplanet" wordt vooral gebruikt door serieuze vrijgezellen, mannen en vrouwen, die op zoek naar een eerlijke relatie. Relatieplanet is een betrouwbare datingsite met zeer professionele en vriendelijke omkadering.

Op Relatieplanet vind je van alles. Je vindt er mensen op zoek naar liefde, vriendschap, huwelijk, verloving, maar ook de jongere casual dating.

Relatieplanet dating heeft een andere, meer gezellige look dan de meeste datingsites. Met veel warme kleuren en kleine knopjes ziet Relatieplanet.nl er gewoon gezellig uit. Het is ook een heel verzorgde en vriendelijke site. Op Relatieplanet.nl kan je tot 10 persoonlijke foto's bij je profiel plaatsen.

Relatieplanet.nl heeft een aantal jaar geleden het relatiebemiddelingsbureau Iwannadate.nl overgenomen. Relatieplaneet werd verkozen tot « website van het jaar » in 2009, 2010, 2011, 2012 èn 2013! De datingsite heeft het meest actieve gebruikers volgens een wetenschappelijk onderzoek van Start2date.

Relatieplanet nl kost ongeveer 25 euro per maand. Je hebt wel een handige « trial »-versie waarbij de site kunt proberen en je zelfs enkele berichten volledig gratis kan sturen. Het volledige lidmaatschap is betalend.

Relatieplanet heeft naar eigen zeggen 100.000 bezoekers per dag en 30.000 nieuwe leden per maand. Aan dat ritme zit binnen 3 jaar heel volwassen Nederland op de site!

Relatieplanet dating staat al meer dan 5 jaar aan de top van de sites van relatiebemiddelingsbureaus. De hollandse site heeft ook het meest actieve gebruikers in Nederland, België en Luxemburg (Benelux). De tweede grootste datingsite in Nederland is Lexa, dat bij de Meetic-groep hoort. Lexa heeft bijna evenveel bezoeken als Relatieplanet dating, maar het aantal actieve gebruikers is veel groter bij Relatieplanet nl. Relatieplanet heeft met zijn versie relatieplanet.be ook het meeste Belgische daters van alle Hollandse datingsites. Parship, Match en Be2 hebben heel veel leden in een groter aantal landen dan Nederland en Belgie alleen.

Search

Blog Archive

Translate